dimarts, 15 de setembre del 2009

COMENÇA EL NOU CURS!!!

Bé, comença el nou curs escolar i la majoria d'alumnes tenim la cara divida en dos, en felicitat i en tristesa, podríem dir 'felicitat' per retrobar-nos amb els amics i tristesa, perquè els professors no tenen pietat ni el primer dia de classe. Sembla ser que ara, instituts de catalunya, comencen a implentar a les seves aules ordinadors portàtils per sustituïr els llibres de cada dia, això fa gràcia a gent i dóna inseguretat a altra gent. Aquí sí que podríem questionar-nos, s'està fent un abús de les noves tecnologies?? o simplement estem pensant en una forma més econòmica i més rentable pel futur?

Bé, el fet és que amb Ordinadors o sense, o amb llibres o sense, poca gent té ganes de tornar a fer deures.
Com que ara, tots els alumnes ens hem de posar les piles, ens posaran un munt de deures, i en que sembli mentida, ja tenim 3 exàmens preparats per la setmana que vé. És per aquest motiu i per altres relacionats amb el tema que no podré actualitzar aquest blog amb molta freqüència, tot hi que ho farè sempre que pugui, bé, sempre que tingui idees per escriure. I per acabar, només dir-vos que aquest blog compta amb més de 120 entrades= 120 curiositats, així que ja teniu tema per veure, o sinó ja sabeu que internet és un gran portal de moltes distreccions interessants.

1 comentari:

Deprisa ha dit...

Sincerament, jo crec que són millors els llibres. Els ordinadors cansen molt la vista. I a més, siguem sincers... Creus que realment els nens miraran a classe els rius de Catalunya al PC?
Un salut,
Deprisa