dijous, 27 d’agost del 2009

Què opineu de les noves tecnologies??

El següent escrit és d'opinió pròpia, esperem que respecteu la nostra manera de pensar:

Si és cert que antigament, parlem de fa uns 30 anys, la gent i els nens es divertien amb jocs i objectes que ara nosaltres despreciem completament. Jocs populars? Simplement són jocs d'origen desconegut que actualment, rarament es practiquen. De la mateixa manera podríem dir que d'aquí 100 anys el futbol o el bàsquet es podrien convertir també en un joc popular a causa de la distrecció d'aparells com l'ordinador, el televisor o vés a saber quin nou invent marcarà tendències en el següent segle, impedint que sortim al carrer a jugar, i és que no només són esports sinó que també són jocs, molt practicables a qualsevol lloc.
A més...
L movil i l msn sn ls prmrs kusans, i segurament que m'has entès. Podríem dir que les noves tecnologies són els causants de la majoria del fracàs escolar ( europeu i americà ). Principalment foren creades per ajudar-nos, ara només fan que no aprofitem veritablament el temps, per exemple: si Graham Bell inventà el telèfon per trucar, per què posar-li jocs a un móvil? La intenció de Bell era proporcionar a la gent un medi de comunicació alternatiu, i no un aparell que permet que escriguim malament tots els textos que volem enviar. Si de veritat volguéssim aprofitar el temps enlloc d'enviar missatges podríem sobreviure sense el telèfon, sempre i quan no fos imprescindible.
És per això i per altres infinites raons que demanem la teva opinió sobre les actuals tecnologies que ens distreuen, deixa la teva opinió directament en aquest blog, gràcies.

Segurament que esteu pensant que ara mateix estic utilitzant un ordinador com a distrecció, però simplement us vull advertir del què em passa o em passarà a mi o del que us pot passar a la majoria de vosaltres.

1 comentari:

Deprisa ha dit...

El problema no són les tecnologies. És la gent. No veig res de maliciós en que una persona jugui al mòvil o a la DS quan va en metro, o que prefereixi jugar a l'ordinador en comptes de veure una peli al cinema. El problema ve quan fas un abús de tot allò. Però si fessis un abús de les "tecnologies antigues", també tindries un problema.
Un salut,
Deprisa