dilluns, 24 d’agost del 2009

1 any de vida de món, i encara tenim molt per donar!

Sempre hi quan les curiositats, l’entreteniment i les nostres ganes d’escriure no morin, el vida de món mai morirà. Sabem que per la majoria de blogs aquesta és la temporada de ‘vaques flaques’, amb la creació del Metroflog, Fotolog, Facebook... I que cada cop hi ha menys gent interessada en llegir blogs, però tots tenim l’esperança, i esperem, que els blogs remuntin a totes les posicions d’Internet.
Doncs bé, un 24 d’agost de l’any passat va quedar oficialment inaugurat aquest blog amb l'antic disseny, el primer escrit tractava d’una historieta de Jorge Bucay anomenada Juan Sin piernas, a partir d’aquí vam començar a escriure simplement curiositats, la major part eren aportacions d’altres pàgines web on tractaven aquest tema, al poc temps ens vam donar compte de que també podíem fer escrits personals o simplement de la nostra pròpia elaboració, és per això, que ara mateix comptem amb més de 120 escrits i més de 80 comentaris ( esperem que continueu comentant ), des de curiositats fins a novetats, i fins a debats sobre temes que especialment afecten al món del adolescent.

També us hem proporcionat enllaços d’altres pàgines web que us poden servir d’ajuda en les vostres cerques per Internet, ja que no tot el món d’Internet és Google ni tots els recursos es centren en ell, us hem ofert resums d’històries de coses imprescindibles en la nostra vida actual que sempre ho podríeu utilitzar com a treballs de classe, i amb una mitjana d’un escrit cada 3 dies hem intentat informar-te d’una manera, que podríem dir, de pròpia collita.

Evidentment que sense la teva visita mai hauríem pogut tirar aquest blog endavant, és per això que et donem gràcies per llegir el nostre blog sempre que pots. GRÀCIES a tots vosaltres hem fet de mica en mica d’aquest, un blog millor.