dissabte, 22 d’agost del 2009

Voleu que millorem el disseny del vostre blog?

Quan ja es porta una experiència de més de 2 anys tractant amb blogs a través de Blogger, s’aprenen coses bàsiques i coses no tan essencials, és per això que quan vam començar teníem un disseny no gaire ‘currat’, i al llarg del temps hem aconseguit un aspecte molt vistós.
Ja hem fet molts dissenys des dels nostres ordinadors, no només per a aquest blog, sinó també per blogs afiliats al nostre, i sempre hem donat el màxim de nosaltres per fer-lo molt bé. Des de les files d’aquest blog volem compartir la nostra experiència obtinguda al llarg d’aquests dos anys per gestionar el disseny del teu blog.


Tu tries les imatges o el tema que vols tractar al teu blog i nosaltres t’ho fem amb un curt període de temps, evidentment que ho fem d’una manera totalment gratuïta, tot hi que s’agrairia un enllaç del blog, no obstant el teu blog/projecte ha de complir els següents punts:

- Ha d’estar gestionat a través de Blogger, no potser ningun My Space, Wordpress...
- No ens fem càrrec de ninguna despesa de diners que comporti el disseny del blog ( ja sigui qualsevol compra de qualsevol artilugi que vulgueu que posem al vostre blog ).
- No se’ns pot exigir rapidesa, segons el disseny que vulgueu pel blog el temps de feina pot ser més curt o més llarg.
- No ens fem càrrec de ninguna demanda de ningun blog o pàgina web per Copyright©.
Podeu fer la vostra petició o enviant un correu a
paumolins1@hotmail.com, explicant quina és la intenció que teniu pel vostre blog i amb la seva direcció, o si voleu també, deixant un comentari en aquest escrit o simplement en qualsevol altre, gràcies.

Com hem dit abans segons la complexitat del projecte del vostre blog podem trigar més o menys temps, us donarem resultats quan efectueu la vostra explicació del que vulgueu fer, nosaltres només ens encarreguem del disseny, NO creem el blog, NO escrivim al blog, SÍ el millorem.