dimecres, 19 d’agost del 2009

Alerta, és preferible que seguiu aquest blog per Explorer i no per Firefox:

No volem donar més la ‘llauna’ i és per això que per a últim cop us recordem que aquest blog és millor que, com podeu haver fet, no el seguiu per Firefox sinó que utilitzeu el vell Explorer. Sí és cert que actualment, jo opino el mateix, és millor efectuar les nostre diàries visites a pàgines conegudes ( ja sigui Google, Youtube... ) a través del Mozilla, ja que és molt més net i eficient, però per raons que de moment no s’han pogut solucionar el Vida de món, té uns certs problemes d’organització de disseny al consultar-lo a través del Mozilla Firefox, i és per això que seria millor per tots, que consultéssim aquest blog per Explorer.
Només cal comparar les dues captures d’Imatges i observar que amb Firefox, molts elements d’aquest blog estan des estructurats ( en principi que no estan al lloc corresponent ).

Encara s’està treballant pel definitiu disseny d’aquest blog encara no assignat, de moment intentarem millorar amb el que utilitzem actualment, repetim que s’està treballant amb el problema que tenim amb Firefox, de moment, seria agraït que utilitzéssiu Explorer per visitar el nostre blog.

Si teniu alguna pregunta o alguna opinió sobre el disseny d’aquest blog, o necessiteu ajuda amb el vostre contacteu a vidademon@hotmail.com, o més directament a paumolins1@hotmail.com, Gràcies.