divendres, 18 de setembre del 2009

Lo que me toca los cojones, Deprisa i Oloblogger

Com ja sabeu aquest blog participava en el concurs de 20 minutos, és a dir, la Blogoteca. El concurs va començar a mitjans de Juny i ahir, dia 17 va acabar la votació amb resultats molt favorables, principalment, a: Bé, tot i que el recompte de vots és provisional i encara no està tot polit, tot apunta que aquests tres candidats ocupin les seves respectives posicions, però el dia 28 de setembre de ,manera definitiva, es sabrà el guanyador de la votació i el millor blog de la web de l'any 2009.

A més, cada blog participava en les seves correspondents categories (clicant al enllaç anterior que us hem ofert, a l'apartat de Blogs Participantes podeu consultar-los tots).
És per això que des d'aquest blog felicitem, primer de tot al blog "Lo que me toca los cojones", al blog "Deprisa, deprisa" ( que a vegades comenta en aquest blog ) i a "Oloblogger".

També felicitem a tots els guanyadors de les seves categories.
Per la nostra part, el Vida de món, participava en l'apartat de versió original. Per ser el primer cop estem molt contents d'haver aconseguit cinc punts, i dónem gràcies a tots els que han votat el nostre blog. Segurament que l'any que ve participarem en l'apartat de Diseny, a veure si tenim més sort.

2 comentaris:

laia ha dit...

pauu:)
demaa a la picina a les 17 ok??
xdd. a dunar una volta!
un peto guapoo

Anònim ha dit...

Gracies a vosaltres per la mencio y las felicitacions. Disculpa el meu catala escrit, pero la falta de practica es paga ;)

Salutacions desde Castelldefels.