divendres, 25 de setembre del 2009

Shin Chan es queda paral·litzat


El simpàtic personatge de televisió, Shin Chan, es queda paral·litzat després de que el passat 20 de Setembre rescatessin el cos sense vida de Yoshito Usui.

Segons fonts japoneses, el cadàver trobat pertanyia al creador i dibujant Yoshito Usui, mort a l'edat de 51 anys, quan intentava fer el cim del Mont Arafune.
Tot assenyala que el japonés caigués accidentalment per un barranc de 100 metres quan intentava arriba al punt més alt de L'Arufane.
Va ser la seva dona qui va denunciar la desaparició, i dos dies més tard de que marxés de casa ( l'11 de Setembre ), la policia va local·litzar una senyal de mòvil lleu que dies més tard es va perdre, però que va donar temps a poder saver, més o menys, en quina zona es podria trobar.
La sèrie televisiva Shin Chan, va començar amb els seus origens al paper l'any 1990 amb el primer còmic, després la sèrie va cobrar vida a la televisió i finalment va agafar relleu a la gran pantalla.
La sèrie s'ambientava a la ciutat de Kasukabe, on precisament residia Yoshito Usui.
Al nostre país va arribar aproximadament per l'any 2003 pel canal K3, amb la sèrie doblada al català, i ara, la podem trobar versionada amb la llengua Castellana a Antena 3, Antena Neox o també a Boomerang, i fins i tot, la sèrie ha arribat a versionar-se al Gallec, i el més impresionant és que també s'ha versionat al rús.