diumenge, 6 de setembre del 2009

Disney compra a Marvel!!

Des del primer Micky Mouse fins a la compra de Pixar, Disney ha tirat més cap al dibuix infantil donant vida a objectes o donant veu a animals de la nostra vida quotidiana, tot i que amb l'invenció de Disney Channel els directors de l'empresa han abandonat el llapis i la goma per fer sèries amb persones, fins a fer pel·lícules d'alt èxit com per exemple Hihg school Musical, etc.

Últimament també està creant noves 'estrelletes' musicals que si no fos per Disney ningu coneixeria, en fi, explotació d'actors adolescents per a espectadors adolescents, ja que la majoria d'actors no superen els 17 anys.

Doncs bé, expliquem això per donar entrada a una gran notícia que afectarà a tot el sector TV, una notícia tan important com que Disney a comprat a Marvel per altes quantitats, que afectaran la borsa a favor de Marvel. A més, ara Disney compta amb 5000 personatges nous que atrauran l'interés dels nens varons, ja que anteriorment altres grans creacions Disney com Hannah Montana o moltes princeses només interessaven a nenes.

Amb aquesta fusió les dues companyies asseguren que agermenaran al ratolí Micky Mouse amb personatges com Spider-man, X-men, el Capità Amèrica, els quatre fantàstics i Thor.

Ara només queda veure com els nous personatges afectaran a Disney tant en la gran pantalla com en el Marketing o com en els parcs temàtics.