dimecres, 29 de juliol del 2009

La ràdio, en aquest cas cal llegir i no escoltar

Segons algun diccionari que he trobat per casa la radio és un medi de comunicació social que ens ofereix missatges sonors a través de les radio fusions.

Probablement tot això us soni a història xina perquè , jo també, l’espècie humana des del 1930 hem estat més edictes al règim de la televisió ( a conseqüència dels seus divertits programes ), però bé, la radio també fou un gran invent i també es mereix que sapiguem una mica més d’ella. Va ser en el segle XIX quan, amb la invenció de la radio, vam obtenir una nova font d’informació principal arreu del món, i tot i els seus quasi 200 anys encara està al peu del canó per oferir-nos moltes informacions. La radio ha estat un invent creat per transmetre informació o altres a través de l’electricitat, igual que el sistema Morse o el telèfon.
És increïble com un aparell format per un transmissor una antena i un receptor ens pugui entretenir amb un bon programa d’alta audiència ( com a referència catalana Catalunya ràdio o Rac 105, i per a Espanya la Cadena Ser o Onda Cero).

Cal prescindir de la ràdio com també cal prescindir de la televisió i l’ordinador ja que si de veritat volem informació i acció cal sortir a fora i disfrutar de la millor comunicació que hi ha des de que l’home és home, la d’entre dues persones.