dimarts, 21 de juliol del 2009

Tell and Share, diga-li i envia-li

En el VDM hem afegit un widget ( artilugi ) que el podeu trobar en cada escrit a sota del 'continua llegint', podeu veure que rep el nom de 'tell and Share!' ( diga-li i envia-li ) i consisteix en enviar el nostre escrit a alguna persona que tu coneguis que creguis que li pot interessar.
En principi hi ha diferentes fonts a les que enviar, però vosaltres en principi heu d'anar a l'apartat d'E-mail, i clicar sobre el vostre servidor ( principalment G-mail o Windows live ), veure-ho que surt un 'caixetí' on escriure el vostre correu i a sota la vostra contrasenya, després, us sortiran tots els vostres contactes, només caldrà decidir a qui enviar l'escrit, evidentment que totes aquestes operacions són totalment gratuïtes, i no cal estar registrat.
Tot sigui per promoure aquest blog i els seus escrits ( jiji ).
Si voleu col·locar aquest artilugi en el vostre blog cliqueu a aquí i seguiu els pasos que us donen, tot és molt fàcil ja ho veureu!!

Com ja heu pogut veure és molt fàcil d'utilitzar, i des d'aquest blog us demanem un ús moderat de l'enviament de missatges, no volem que ens agafin manies!

1 comentari:

Alberto ha dit...

Me parece éste un blog muy interesante y por eso te he otorgado mi voto.
¿Quieres hacer tú lo mismo con Tiflohomero?
Gracias, en cualquier caso, por visitarme y mucha suerte.
Al igual que tú para el tuyo, yo también te pido tu voto para Tiflohomero.
Un abrazo