dilluns, 1 de juny del 2009

Perquè comunicar-nos no és gratis... Gràcies sr.Bell

Per una senzilla fórmula de que la comunicació no és gratis, un tal Alexander Graham Bell se li va originar en un telègraf seu experimental un error, ja que una de les peces s'havia separat de l'aparell. Aquest error, va donar a Bell una nova visió sobre la comunicació a distància amb la qual va crear un receptor i un emisor patentats el març de 1876.

Graham Bell, junt amb el seu company Thomas A. Watson, van probar de fer un primer intent de trucada telefònica amb el seu nou mecanisme que acabaven de construir, el que es creu és que, just abans de fer-ho, a Bell se li derramà una mica d'àcid en la seva cama, i Thomas Watson, al costat del receptor, va presenciar la primera trucada telèfonica que deia: Sr Watson, vingui aquí, que el necessito.

La primera trucada transcontinental va ser des de el carrer Day street de NY, fins al Gran Avenue de de San francisco.
El baby boom del telèfon va ser la dècada del 1880 quan a Nova York ja més de 150.000 persones disposaven d'un telèfon.
La comunicació de tu a tu existeix des del principi de l'exsistència de vida, i estic segur que els invents de comunicació i entreteniment són els més excitoso, com el telèfon, la ràdio, la televisió, internet... A més, els telèfons no s'han quedat curts, sinó que han anat evolucionant fins a aconseguir un telèfon de munyeca.

2 comentaris:

Alba Pons ha dit...

eiis
qee taL?
enu les noticies les escrius tu o les copies d'algun lloc
kee anda k no són llarges
inga dew

Mercier mc ha dit...

el que busco son petites aportacions