dijous, 18 de juny del 2009

100 són 100 i no es celebren cada dia...

Alguna o altre ho havia de ser, i és que aquesta entrada és la número 100. Des de que vam començar el blog hem anat indicant més o menys quina entrada complia un número en rodó, el febrer, titulàvem que 60 era un bon nombre però que millor era el 100 ( on prometíem arribar aquest número ) i per fi, hi hem arribat!
El Vida de món ™ va començar un 24 d’agost de 2008, és a dir, actualment uns 10 mesos. Segurament que l’edat d’aquest blog us deu semblar molt curta, però és el que hi ha quan una iniciativa està tirada a través de nens de 12 i 13 anys. Una de les primeres entrades publicades en aquest blog va ser la de “l’atzar i el jefe”, on dedicàvem una història verídica relacionada, en quan llavors, amb el recent accident d’avió de l’aeroport de Barajas. Sí és cert que en aquest blog no trobaràs pas anunciat l’endemà d’una final de copa de campions qui ha estat el guanyador però si sabràs quina és la història de les coses que ens rodegen, de les quals ens pensem que en sabem molt mentre que en realitat és tot el contrari.
Aquí hi podràs deixar la teva opinió junt amb la teva visita, podràs deixar els teus suggeriments i podràs aprendre que no totes les notícies són iguals.


Com cada cop estem molt agraïts per la teva visita, i esperem que ens continuïs visitant per poder tirar aquest blog endavant.
Millorarem en el disseny ( com ja hem començat a fer amb la plantilla ) i els nostres escrits fins que et trobis a gust el 100% amb nosaltres.
Moltes gràcies