dimarts, 13 d’octubre del 2009

El llum vàmpir

Un innovador disenyador inglès anomenat Mike Thompson ha creat una làmpara/llum que s'encèn només amb sang humana al qual ha batejat com a 'làmpara vampir'.

En principi sembla una idea una mica esbojerrada, ja que és molt més senzill i còmode apretar un interruptor que connecta amb l'electricitat que no pas haver de treure'ns sang cada cop que la volguem encendre.
Contraatacant aquesta opinió el seu creador va dir que si l'energia val diners, si les làmpares s'haguessin d'encendre així, ens pensaríem dos cops si encendre o no encendre la llum i ens enrecordaríem d'apagar-la.
Es podria dir que de moment només és un projecte, que des d'aquest blog, pensant com és la humanitat, no tindrà gaire sortida al mercat, tot hi que al menys hi ha algú al món que pensa en innovar.

Molta gent es preguntarà com funciona aquesta làmpara o com la podem fer, doncs és molt senzill. Aquest invent està compost per lluminol, una substància química que s'utilitza per detectar marques de sang en els cadàvers.
Aquest component reacciona al barrejar-se amb el ferro que contenen els globus vermells de la sang i crea una llum brillant capaç d'iluminar grans sales.
Per encendre la làmpara cal tallar-se la pell amb el vidre del llum i posar la sang dins del contingut del recipient.
En fi, innovador.
Més informació aquí

1 comentari:

Joel ha dit...

pauu!! ets el millor!!
gracies per la plantilla ya la tinc posada y e fet una nova entrada sobre el break dance cuidat.
ens veiem el dilluns