dimecres, 7 d’octubre del 2009

Molins.Rei: Bon fi de festa! Del 24 al 29 de Setembre

Molins de Rei va acabar la festa major el passat 29 de Setembre amb bones sensacions. Només calia passajar per la vila i donar-nos compte quin ambient es podia respirar pels carrers principals, com el carrer major, el terraplé, la plaça de l'ajuntament... Cal puntuar la corre-cuita del camell nocturna amb un excel·lent, ja que va començar la festa amb un piromusical molt bonic i amb una organització i caminada molt bona. Per altre part, les matines van despartar als Molinencs amb trons i cohets ( aquest cas ho va fer senzill, com cada any ) També va donar bones sensacions les diferents cercaviles dels gegants, destacant principalment, la cercavila del diumenge, on més de 20 colles gegantes d'arreu dels països catalans, com per exemple, els gegants de Benicàssim.
Altres activitats van fer omplir el carrer Terraplé de gent, fet que impedia una movilitat lleugera pel carrer, com el ganxet, la venta de quadres i altres peces d'art.
I per acabar, podríem destacar el rècord de participació amb més de 1600 persones, superant el rècord anterior de 1400 persones

En fi, podríem dir que la festa major va deixar bon sabor de boca a tothom que es va voler apropar al nostre poble.