dimarts, 27 d’octubre del 2009

Google = Internet??

El famós google ( que no li cal ni donar-li un enllaç ) ha acaparat la atenció de milions i milions de persones ( en fi, qui no ha navegat amb google ?) que a la seva vida han tocat Internet, ja sigui per buscar una recepte, per mirar vídeos o a saber que més podem fer que desconeguem. La majoria dels internautes que disposen d'Internet utilitzen aquest cercador per a qualsevol tipus de gestió que es vulgui fer, sinònim de que sabem utilitzar molt bé el Google, però és el mateix que saber utilitzar bé Internet?? Google és sinònim d'Internet i viseversa? Doncs No!! Sembla ser que si ens treuen google de la vida ja no sabem que fer, perquè, què passarà quan google caigui en números vermells ?

Bé, si més no, google ja ha complert 11 anys, 11 anys de milions de búsquedes i milions de cerques relacionades a la nostra disposició d'una manera gratuïta, i és que cal saber que la paraula Google prové del terme de l'Inglès 'googol', que s'atorga a la xifra 10 elevat a 100 ( és a dir, 10 i 100 ceros...), i és que ja tenen indexades més de 24 milions de pàgines.

En els seus principis, els dos joves creadors Sergey Brin i Larry Page, tenien problemes de capacitat en els seus discs durs, així que van crear sistemes de lego com els podeu veure en la imatge. En fi, sigui o no sigui Google sinònim d'Internet cal felicitar-lo pels seus ¡onze anys!.

S'està pensat de donar més potència a Internet, i segons declaracions fetes per experts, diuen, que 24 cases del futur utilitzaran un nombre de capacitat d'Internet equivalent al que es gasta ara en tot el món:)