dimecres, 14 d’octubre del 2009

Invents curiosos... segona part

Anteriorment ja varem fer un escrit sobre invents curiosos, però és que n'hi ha tants, que no assegurem fer-ne dues o tres més entregues, és per això, que titolem aquest escrit amb un subtítol de segona part.

Per començar, us oferim aquest curiós moble de decoració per a interiors que en realitat no és més que un conjunt de seientscòmodes amb tauleta incluida.
La segona entrega està pensada per tots els despistats que obliden dates importants com l'aniversari del seu casament o el dels seus pares, o el del seu fill... en fi, dates importants, ja que aquestanell que us oferim porta inscrita la data que vols recordar i aquell dia es posa a elevades temperatures perquè d'una manera dolorosa te'n recordis del que has de fer.
Si mai heu pensat de fer-vos un tatuatge penseu-vos-ho dos cops i és que algun llest ha dissenyat una camiseta de màniga llarga, però que a simple vista les mànigues actuen com a braços tatuats.

Si voleu fer honor a la pel·lícula psicosis o simplement voleu decorar agradablament el teu menjador, aquestes cortines us garanteixen un ambient total que a simple vista sembla que hi hagi darrera el que està pintat.
I per acabar, us oferim aquest recipient per a cubs de gel ( Cubitera en cristiano ) amb formes curioses com uns diamants o com unes peces de LEGO.
Més informació
aquí