diumenge, 4 d’octubre del 2009

Preguntes tontes, respostes senzilles

I PER A NO TAN NEGATS...

Per què la gent de l'Emisferi Sud no cau? Bé, és probable que a vegades despistant-vos una mica us hàgiu arribat a pensar per què la gent de l'hemisferi Sud no cau ja que la terra és quasi una esfera.
Per buscar resposta és NO recomanable buscar en Internet, ja que molts graciosos diuen que la gent de l'hemisferi Sud porten unes bones especials que s'enganxen al terra fent que la gent no caigui, evidentment aquesta no és la resposta.
Centrem-nos és molt senzill; la terra té un nucli, aquest nucli fa una força gravitacional, el que fa que tota massa de la terra estigui atreta al terra, i per lo tant no cauen.

Per què per apagar Windows s'ha d'anar al botó d'Inici?
Aquesta és una qüestió que moltes vegades ens podem proposar per quan vulguem apagar l'ordinador i tinguem que acudir a un botó que significa tot el contrari.
És simplement una mala interpretació nostra o Bill Gates el dia que va dissenyar els Windows no estava gaire fi? Es podria dir que apagar l'ordinador és una opció/alternativa, igual que entrar al Word, fer un dibuix amb el paint, etc etc, i per tant s'ha d'acudir a un panell que desgraciadament porta un nom equivocat.

Si el món és rodó i l'anomenem planeta, si fos pla l'anomaríem rodonet? Interpretem una resposta molt senzilla ja que es desconeix quants anys té aquesta paraula però no es desconeix quants anys fa des de que la població Mundial sap que viu en un món rodó i no pla.
Probablement quan batagessin aquest astre amb nom de planeta fos abans de que un tal Cristòfol Colom acabés de demostrar que la terra no era plana.

I per acabar la meva preferida: Per què no hi ha menjar per gats amb gust de ratolí, o quan surt un nou menjar de gos i amb millor gust qui la prova? Per aquesta última pregunta no tenim resposta, ja que esperem que no hi hagi ningú que determini quin menjar de gos té més bon gust que altre que no sigui pas un gos, i si és així, com ho indiquen els gossos??
Més preguntes tontes
aquí