dimarts, 23 de juny del 2009

El rumor de que Neil Armstrong mai va arribar a la lluna...

Corre el rumor de que l'any 1969 Neil Armstrong i la tripulació de l'Apolo 11 no van arribar mai a la lluna, que tot el que es va poder veure el dia 20 de juliol no arribava des de la lluna sinó des d'un plató de Virginia, als Estats Units. No podem saber la veritat, ja que és un secret que deu estar molt ben guardat per la NASA, però sí que nosaltres tenim les nostres raons:

Com podeu veure en aquesta imatge la bandera "flameja", és a dir, que a causa de les seves arrugues podem deduir que en aquells moments la bandera es movia. Com pot ser que la bandera estigui en moviment si no hi havia aire ?

A través de moltes respostes podríem dir que en l'Apolo 11, el màstil del telescopi es va travar i Edwin Aldrin no la va poder estendre del tot i per això queden aquests plecs. Analitzant respostes més oficials ens diuen que en aquell moment, per fer veure que la bandera es movia, van utilitzar un sistema a través de filferro fent-lo moure i provocant les ondulacions de la bandera. També, entre altres, la temperatura de la lluna oscilava entre els 110 ( durant el dia ) i els -180 graus centígrads ( durant la nit ). Moltes fonts afirmen que els vestits que portaven no tenien sistema de refrigeració , és a dir, unes temperatures insoportables per al cos humà.

Molta gent suposa que els americans van fer aquest muntatge ja que estaven compatint contra els rusos i, per guanyar posicions van fer veure que arribaven a la lluna.
Això és només un rumor, del qual no significa que nosaltres estiguem d'acord en aquesta suposició.

3 comentaris:

Jordi Cos ha dit...

Ei Pau tens tota la raó en aquest article, però per confirmar-ho s'haurien de fer fotos a la lluna hi veure si hi han petgades però es clas ja es deuen haver esborrat. Ara és hora de que hi vagin els rusus a la lluna.

Jordi

alba pons ha dit...

Holaa!! (:

Qee taL??

Speroo k mbéé

ueno pues re segueix aixi amb les noticies que estan chules ii re ke vagi bé

dew

Δlx ha dit...

si no hi ha oxigen no es poden haber esborrat les petjades