dimecres, 13 de maig del 2009

Les màquines del futur, les màquines voladores...

Si poguéssim anar uns bastants anys enrera i diguéssim a la gent del passat que en la nostra época hi hauran unes màquines voladores que funcionen a través de motors i de prupolsors no ens creurien i segurament ens tractarien per bojos i intentarien cremar-nos.

I és que l'avió és un somni fet realitat que es remunta a fa molts anys, ja que tothom en tota la història a volgut volar, i ja ho representaven els homes prehistòrics en les seves representacions artístiques. Primer va ser Da Vinci, amb els seus primers intents però finalment fou John J.Montgomery, l'any 1883 quan va realitzar el primer vol controlat amb una màquina més pesada que l'aire, un planeador.
Propiament dit el primer avió va ser creat per Clément Ader, el nou d'octubre de l'any 1890 quan va crear un màquina capaç de despegar i volar 50 metres.

Posteriorment, va repetir el fet amb l'avió II que va despegar i volar 200 metres i l'any 1897 un tercer avió va volar 300. metres.
Hi ha varies classificacions d'avions, des dels diferents tipus d'ales fins als diferents tipus d'aterratges i diferents companyies d'avions, que ens ofereixen diferents ofertes.

1 comentari:

laia laffaure... !! ha dit...

pau:)) per que vegis que
tambee, passu x els
bloggs !! un peto guapo.