dilluns, 25 de maig del 2009

Invents curiosos, però útils?

Des de que els humans tenim coneixement que hem anat inventant diferents objectes d'una utilitat definida. Podríem parlar de que l'escriptura va ser, i ha estat, l'invent més important d'aquests últims 5000 anys. Ens ha permès un munt de coses, entre elles, la seva finalitat més important, la comunicació escrita.
Si feu un clic aquí podreu observar tota una sèrie de curiosos objectes, que podríem determinar com a invents, que alguna utilitat tindran. Des de la comoditat pels compradors fins al diseny i al toc que li pot donar a casa teva, estem parlant d'un petit nombre d'exemples de tants curiosos invents que hi ha en el món.

Nosaltres voldríem destacar un còmode posa ous en el qual tindrem les dotzenes ben contades, o inclús un petit jardí artificial que pots col·locar davant del teu televisió per estirar-te i gaudir de les imatges. I què us semblaria una mà que a l'estirar-la t'obre la porta? Doncs és un altre invent que podeu trobar en aquesta pàgina web.

És curiós veure que persones es dediquen a inventar objectes amb estil i diseny, trencant-se el cap, però pensant que un pel hortera, ningú els hi comprarà.