dilluns, 18 de maig del 2009

Polèmica en l'hime del Atlètic-Barça

Les persones que van presenciar el partit que es va disputar el passat dimecres 13 per TVE, van poder veure que l'himne d'Espanya no es va donar al principi del partit, sinó que es va transmetre en la mitja part.
La hipòtesi és de que l'himne nacional no es va transmetre pel simple fet de les pitades que sofriria la música entre els aficionats del Atlètic i del Barcelona, cosa que no afavoreix sentir un himne nacional per la televisió nacional d'Espanya.
Podem comparar, que mentre que per tv3 es podia sentir, junt amb les pitades, l'himne per TVE estaven transmetren les aniliacions ( podeu veure el vídeo a
Video CurióS ).

Aquest vídeo a creat molta pol·lèmica aquests últims dies, i per treure pit, va parlar el director de la RTVE i va dir el següent:

En ningun momento se ha dado una instrucción para
ocultar lo que sucedió en Mestalla, lo contrario, se dieron instrucciones para
que todo fuera bien. Se trata de un error humano.

La hipotèsi que més es creu és que televisó Espanyola ho fes expressament per ocultar els xiulets ( sort que estem en un país de lliure expressió ) de Mestalla, és a dir, que no fos una equivocació. Si van fer el que ells van voler, com sempre, va haver de pagar un pobre home, el director esportiu de la cadena, que va ser destituit després dels fets.