dilluns, 19 de gener del 2009

La independència: Les ciberguerres mundials...

Últimament s'ha tocat molt el tema a sobre la independència com la del Tíbet o inclús la de Catalunya. Però la pregunta és: Som independents?

Com a joves que som sempre diem què visca la independència de Catalunya! però simplement diem això perquè associem el fet de no voler la independència com a "PePero" ( del PP ) i tots sabem que no som del PP, a part de que està molt criticat també s'acussa al PP com a vot ocult.

Si t'hi fixes al PP li convendria la independència de Catalunya, ja que la majoria de vots catalans es destinen al socialistes i, segons les enquestes, si catalunya no votés a les generals Mariano Rajoy seria el president d'Espanya.
També cal aportar, com he dit abans, que si a l'institut, o qualsevol altre lloc, s'enteren que no vols la independència per catalunya.... Ets home mort!! Doncs corre el rumor què al llarg del temps tothom voldrà la independència.

3 comentaris:

##Taaniiaa## ha dit...

OLAA:D

paauu! qe taL? speruu qee mOOL bée

enuu qe estavaa aburrida a acasa i em dit poss vinga si tink bloger hahàhà vax a antrari actualisaa i firmaa al pauu OMEE! =P

enuu aqii et firmu qe am el metro i el fotolog els blogspots sestan ulvidaan i tu sempree fiel al blogspot ;) enuu kuidatt moOlL seep? qe esperuu qe tiguiss mooOL BÉ i avera si tornes al metro vaa i axí et firmuu vaa plis pau qe moOLa MOol xro lu qe passa sqe tenies qe pusaa mes fotus tevess esqee.. tan BEP no ess bó ;)

1petuneet!

adeeú ((josee luiss 4 evr))

Anònim ha dit...

INdependencia !!!!!!!1

Anònim ha dit...

uenasS keee tal?¿ spru k d.p.m

ueno k tava castigada sense ordinador aish.. kin petir

ueno pues re k aki teniu la meva firmeta