dilluns, 26 de gener del 2009

Starbucks, la nova generació?

Si nosaltres ens mirem malament o d'altre manera els restaurats com els del Kebab, els xinos i de països orientals també hauriem de pensar que bars com el McDonalds o inclús un simple Frankfurt també provenen de cultures diferents. El que passa és que ens hem acostumat tant a aquests menjars que ja ens els hem fet propis, i sinó espereu-vos a veure d'aquí un temps qui discrimina el menjar Xinès.

El que és molt extrany és que cadenes com l'Starbucks, que arrassa als Estats Units, no hagin arribat, amb abundancia, a Catalunya, d'aquests pocs centres que hi han a Catalunya un es troba al costat de la sagrada família. En aquesta entrada m'agradaria parlar una mica sobre l'Starbuks, que seguramen no trigarà gaire a arribar a les nostres terres.

Starbucks obria el seu primer centre l'any 1970, el nom provenia de la famosa novela Mobby Dick de Henry Melville. Fins als anys 90 que Starbucks no obre les seves portes a altres països, principalment pels Estats units i després per la resta del món. Actualment Starbuks compte amb 9200 establiments.

Si t'agrada el cafè, l'Starbucks és el teu lloc.