diumenge, 11 de gener del 2009

Chupa Chups

Entre els anys 1956 i 1957 el català Enric Bernat va tenir l'idea de posar-li un pal a un caramel per dues simples raons: el major consumidor de caramels es el públic infantil i aquest acostumbrava a treure's el caramel de la boca amb la mà.
A l'any 1958 va introduïr al mercat español el producte amb nom de "Chups". Al mateix any, un eslogan publicitari de la marca deia "chupa Chups" i així va ser com va adaptar el nom de Chupa Chups.
A l'any 1995 Chupa Chups va ser el primer caramel amb pal consumit al espai.
Amb la vista fixada als mercats exteriors, l'empresa va decidir posar un nou logotip per atraure als estrangers, per això va decidir contactar amb l'artista Salvador Dalí per crear el nou logotip. Aquest va tenir la idea de posar una margarida que vorejés el nom, i així es com coneixem tots el logotip de Chupa Chups.
Al juliol de 2006, l'empresa italo-holandesa Perfetti Van Melle arribava a un acord amb els hereus d'Enric Bernat (mort al desembre de 2003), per a adquirir la majoria del capital de l'empresa Xucla Chups.

L'any passat, Chupa Chups va fer el seu 50 aniversar i ho va celebrar fent diversos events com per exemple, l'11 de febrer a les ciutats van repartir més d'un milló de Chupa Chups junt amb l'ajuda del pilot espanyol Jorge Lorenzo.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

uenasSS kk taL¿? spru k mbB

ueno pues re k dir ah!si! io vaig nar a la fabrika dels chupa chups (m...)
ueno re k molt chula la web
dEw

att//: ♥ αℓвα ρσηš ♥

Anònim ha dit...

El millor de tot es que els xupa-chpups són CATALANS !!!!!!




Bernat

Anònim ha dit...

enga fikeu algu k m'aburro XD