dissabte, 30 d’agost del 2008

El fi dels temps

Mai us heu preguntat com acabarà tot? Científics anglesos determinen que el fi dels temps serà igual que el comencement però tirant enrera, n'hi han diferents hipòtesis que determinen el comencement de la via làctia, de moment el més demostrat és una explosió, una supernova, el big bang.

Una curiosa teoria: Com he dit abans hi ha una teoria que diu que el fi serà com el principi però al revès, com si estiguèssim rebobinant enrere i aquesta curiosa teoria explica que per exemple enlloc de nèixer sortirem de les nostres tumbes i després d'una vida normal aniriam al úter de les nostres mares, la pluja seria cap a dalt i el menjar enlloc de digerir-se sortiria de l'estòmac, llavors els gols sortirien de la porteria.... La veritat és que aquesta teoria jo no me la crec gens.
El que si que han tractat molt d'aquest tema és que... ara cada cop l'univers es va fent més gran i al final i haurà un moment que anirà disminuint fins a arribar a un microscopic punt, llavors la concentració d'energia faria una explosió que tornaria a començar tot.
Aquesta és la teoria que expliquen que li passarà al sol, cada cop el sol s'anirà fent més gran, al ser més gran tindràn un camp gravitatori que atraurà a tots els planetes d'estroint-los, després s'anirà fent més petit fins arribar a ser com una piota de futbol i extallarà per fer un nou sistema solar. ( teoria bigcrunch l'expensió i la diminusió de l'univers)

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola pau!!!!!
axo mola mlt pro natres tarem morts kuan passi!!!!!
tinc una bona nuticia, vas amb mi a la clase!!!! nema la clase C amb la farners, el mikel, la clara, la gemma, l'estel i la karalto!!!!!!!
XDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXD!!!!!!!!!!!
dw fins aviat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mimi ha dit...

l blog ta mlt xulu xo io i ficaria + fotus i coses x els articles tan b.

per ttom k llegexi akt blog comenteume el meu pliissss. XD