divendres, 20 de novembre del 2009

Un futbolista que no cobra!!

Leo Messi s'embutxaca a l'any 10'6 milions d'euros nets, i el pesegueix Cristiano Ronaldo amb quasi 10 milions d'euros l'any, i així n'hi ha uns quants més.
Aquests són els noms que ens trobem a dalt de tot de la llista dels futbolistes "espanyols" que més cobren, però aquests noms ens sorprenen tant com el que menys cobra, Joseba Etxeberria.
Aquest futbolista de 32 anys, que en porta 15 al primer equip del Bilbao, se'n porta a casa 0 euros l'any, i és que el que treballa durant un any no li
seveix ni per un café, bé, per res. Però per què? Doncs bé, sembla ser que ja amb uns quants anys d'experiència, al Bilbao no li sortia rentable, així que el jugador va decidir complir el seu últim any actiu al Bilbao gratis.
Entre altres coses perquè assegura que el club i l'afició li ha donat tot durant 15 anys i que aquesta era una petita manera de tornar a l'equip el favor.

Durant aquests 15 anys, Etxebarria ha passat penes i glòries al club. Poder una de situacions més polèmiques fou que el jugador vingués de la cantera del rival equip Bilbaí, la Reial Societat ( equip que disputa la lliga Adelante, 2ª divisió )

Com a internacional també a donat moltes alegries a la selecció, disputant 400 partits i anotant 87 gols.

DESTAQUEM AQUEST ESCRIT AMB FINALITAT CURIOSA, I NO FUTBOLÍSTICA.