dilluns, 23 de novembre de 2009

Per què es diu que el món pot acabar l'any 2012?

A finals de l'any 900 d.c corria en la població mundial terror, ja que pensaven que el món s'acabaria tot just començar el nou mil·lenni. Va passar el mateix l'any 2000, quan certes religions i teories, basant-se en textos de Nostrada mus, deien que no duraríem ni el primers dies de l'any 2000.
En aquells temps entre la gent hi cicrulava molts dubtes pels carrers, inclús hi havia que s'havia suïcidat ( la veritat és que costa de creure ).

Però, per què es repeteix la història? I per què diuen que el món s'acabarà l'any 2012??
Tot és degut a uns descobriments fets al calendari Maya que indiquen que el fi de la civil·lització humana serà l'any 2012. Tot i que no tenien la mateixa tecnologia que ara, estaven molt avançants en coneixements astronòmics, matemàtics, científics, etc.
Un clar exemple es pot observar amb la decoració de la porta principal del seu temple amb imatges del costat fosc de la lluna.
Els científics es pregunten com els mayes podien decorar els seus temples seguint patrons amb el cantó no visible de la lluna, si, evidentment, des de la terra no es poden veure ( i per suposat no utilitzaven cohets per viatjar a la part fosca :) ).


Donat que eren uns experts amb l'astronomia, els mayes van observar durant molt de temps el cel i van calcular el cel futur, que s'acabaria l'any 2012.
Es diu que els mayes van profanar que des del centre de la galàxia cada 5.125 anys es sincronitzen, en línia, recta tots els planetes junt amb el sol amb una poderosa descàrrega d'energia. Doncs bé, l'any 1998, la NASA, va descubrir que des del centre de la galaxia es van emitir grans quantitats d'energia, és coincidència??
Esperem que sí, ja que servidor vol tenir fills i néts:)
S'AVISA DE QUE NO TOTES LES INFORMACIONS DETELLADES EN AQUEST ESCRIT SÓN DEL TOT FIABLES.

2 comentaris:

Δlx ha dit...

Paaaau!!

Un amic del counter q es dissenyador grafic ma donat una de les webs per texturas del photoshop.

http://www.brusheezy.com/

aqui ho tens.
Ta bé l'escrit

vida de mon (L)

Jordi ha dit...

Joder Pau no has escrit coses tan greus com las que em deia l'Àlex. Segueix escribint així potser arribaras a l'escrit 1000 però encara et falta una mica.

PD: Fes-ho abans del 2012.