dilluns, 3 de novembre del 2008

Les colònies al.... monestí


Curioses les colònies que vem fer els
de primer del Lluís a Santa Maria del collell, vem passar tres dies en un "terrorific" monestir convertit en una casa de colònies. Sembla ser que la pluja va complicar la nostra estada a la casa de colònies per fer algunes activitats, com la que vem fer el primer dia, una orientació pel bosc.

Pels que siguin d'altres instituts o que no van anar de colònies cal que expliqui que això de la orientació urbana tractava d'anar amb una brújula buscant "check points" a on indicaven amb graus d'angle quina direcció havies de seguir. Però com que havia plogut tot estava molt enfangós i relliscada rera relliscada al final vem anar a parar a un camp de futbol on en un terreny "més pla i més tranquil" vem poder pujar.

En que diguéssim que estiguéssim ben acompanyats pels companys de primer els monitors no es quedaven enrera, litus, charlie, eli, cristian, marina... Perdó però no m'enrecordo dels altres.

Una activitat amb molts ferits és la que mai falla: El BTT, noguera, aleix, lídia... I el dijous, de pet cap a casa.

3 comentaris:

Δlx ha dit...

Ei Pau!
Com et va tot?
Espero que bé, només era dir-te de que espero que fagis més entrades sobre les còlonies, ja que no has explicat casi res, m'interessaria que ho fessis per a veure com et van anar a tu les proves que varèm fer en grup i no estabem junts...

Vinga, fins demà.

KiNT

Elpatiodelalma ha dit...

La Tania em va esplicar una mica tot el rollo de les colonies
Es veu k els "monjes" no es k siguesin molt...................
no ser com diro
pobrets......... k us van fer espantar molt??????????? jajajajajajajjaajajjaajajjaja
bueno... les meves no es k siguesin molt guays( k el director no sapigues x on sortir d'una muntanya i k ens fes pasar x un cami ple d'esbarçers........pues vem acabar "rajats" de dalt a baix i plens de sang prq a sobre anavem tots amb maniga curta) i si no preguntali al teu estimat (i molt pesat) ferran julià k va a la meva classe i el tinc k aguantar.........
Bueno........ k et vaihi molt b!!!!!!
Carbu

Anònim ha dit...

ola paAuU!! qe tal?

aver si poses + ftos de
ls kolonies o tves...xD
ueno pos qe ta mlt kurrat...
no se q dir bb ns veiem dilluns!! deuu!

=)latvaamigalaia!! xDxD