dilluns, 27 d’octubre de 2008

Entrevista al Ferran Bermejo


Aquí tinc una entrevista que li vaig fer al Ferran Bermejo, professor Escolar, tractant els temes que tracten sobre la classe de l'alzina, la que ell ens va acompanyar pel segon trimestre a la sustitució de la Eva.
- 1. Actualment estàs a alguna escola? i si no estàs a cap que tens previst fer?
Doncs encara no tinc escola, però previsiblement entraré a nomenaments a principis/ mitjans de Novembre. De moment em dedico a col.laborar en algunes publicacions cinematogràfiques, veure cinema i tenir cura dels nens/es del menjador d'un IES de Barcelona.

- 2. Et va agradar la nostra classe, en general l'alzina?
Sí, era un grup molt compacte però bastant difícil de manegar. Sou bona gent, amb alguns "vicis" adquirits (en materia de comportament) difícils de corregir en 4 mesos. L'Alzina era una escola petita, molt familiar, m'agradaria tornar.

-3. Que diries si et diguessim que els de l'alzina que ara van al Bernat van anar al mateix lloc de colònies i van fer les mateixes activitats com la de perxar, piragüisme, BTT... ?
JAJAJA. Home és una p..., encara que tampoc m'extranya. Aquests llocs tenen les activitas molt programades i establertes, no hi ha lloc per a la improvització. Mala sort.

-4. Ja que ets professor, quin és el teu punt de vista de la crisis? És una cris d'abast mundial sobre la qual els governs nacionals tenen poc a fer, només adoptar mesures pal·liatives. Tenim sort de ser ciutadans d'Europa, on l'Estat del benestar està molt arrelat. Si fossim nord-americans et ben asseguro que, com a ciutadans mitjans, estariem molt pitjor... però tot això ja ho entendras quan siguis més gran, ;p.

Ànims i bona sort. Continua així.