dijous, 1 d’octubre del 2009

Vida de món, preparant la nova temporada i altres

En aquesta nova temporada intentem començar fort més que mai, és per això que us podeu donar compte que aquest blog està canviant molt de cara últimament.
Com tots ja sabeu a partir del Juny aquest blog va canviar de cara amb una 'nova plantilla', que a partir d'allà ha anat canviant, afegint coses noves, com taques darrera el text, una llista de paper on posa 'Altres blogs', etc.

També afegim un nou article clica'nt a l'apartat una mica sobre nosaltres, on deixem clar quins són els nostres ideals i quina és la nostra "política".
A més, estem pensant en posar en actiu una altra vegada el blog Video CurióS que per causes agenes fa temps que no s'actualitza.

Bé, entre tot això, és possible que no actualitzem amb gaire freqüència o que simplement aquest blog sofreixi probes en el disseny.
Esperem que entengueu les nostres raons.


El segon tema a tractar és que, com ja havíem anunciat anteriorment, el passat 18 de Setembre va finalitzar amb resultats faborables per Lo que me toca los cojones, Deprisa deprisa i Oloblogger. Doncs bé, la classificació no s'ha mogut gens, el que significa que tal i com vem anunciar el guanyador és Lo que me toca los cojones.
Actualment la classificació és així:

  • 1r Lo que me toca los cojones 196-10 ( per sanció ) 186
  • 2n Deprisa, deprisa 176- 0 ( per sanció ) 176
  • 3r Oloblogger 163- o ( per sanció ) 163

Per la seva part Vida de món espera l'any que ve poder quedar una mica més amunt en la classificació, ja que intentarem optar per la categoria de disseny amb la nova cara que presenta el blog.
NOMÉS PODEN VOTAR USUARIS REGISTRATS AMB UN BLOG AL CONCURS