divendres, 27 de febrer del 2009

La nova tendència... el Facebook!!

Són molts els que actualment tenen facebook, des de gent húmil fins a grans famosos, programes de televisió... Com és en el cas del programa que triomfa a tv3, polònia.
Però el facebook es va crear originalment als estudiants universitaris, inicialment per hardvar. Ara, aquesta pàgina web està oberta a qualsevol persona que hi vulgui a accedir.

Facebook és un lloc web de xarxes socials, basat en l'intercanvi de fotografies, i ara també de vídeos, entre usuaris registrats. Per tant, els usuaris disposen de moltes ventatges per fer nous amics.

L'INCONVENIENT: És probable que a causa de l'èxit d'aquest xat altres com el messenger quedin fora de joc. A més, el simple fet de poder ficar fotos teves no té cap sentit si només les poden veure les persones que tu tens registrades, suposadament aquelles ja saben com ets.

dilluns, 23 de febrer del 2009

Com es fan els xiclets??

De veritat que si sabéssim com es fan molts "aliments" dels que consumim diariament se'ns passarien les ganes de menjar-los.
Els xiclets/xuxes formarien part d'aquest esglaó dintre de la piràmide
alimentària.

En aquest vídeo podem veure com es fan els xiclets. Molts rumors corren de que estan fets amb derivats del petroli, i això és cert, ja que si darrera dels envoltoris dels xiclets miressis els ingredients hi ha més colorants que quilograms de sucre.

dimarts, 17 de febrer del 2009

Es presenta en Dubai l'edifici més alt del món!

Dubai vol acariciar els núvols presentant el que serà sens dubte l'edifici més alt del món, ja que superarà el quilòmetre d'altura. Es tracta de quatre edificis apollats en una base única i rodejats per una estructura en forma mitja lluna que encara destacarà més la seva altura.
Unes altres quaranta torres , d'entre vint i noranta pisos, rodejaran l'edifici amb cinc micro-climes cada edifici.

En la seva part més alta, atravessada pels núvols, està prevista la construcció d'una residència que comptarà amb més d'un centenar d'habitacions fent que sigui l'hotel més luxos del món.
Unes 55.000 persones podran viure de forma residencial en aquest recinte , aquests "inquilins" seran els treballadors i els visitants.

dijous, 12 de febrer del 2009

Misteris de Món, eliminat i nou blog en proves

Bé, sóc lÀlex Quintero i informo als visitants d'aquest blog, de que el blog enllaçat amb Vida de Món, Misteris de Món ha sigut eliminat per qüestions tècniques i de falta d'informació. Nou Blog pròximament: El nou projecte que tinc planejat és poder crear un blog sobre curiositats geogràfiques i expedicions històriques, també geogràfiques. Espero no causar-li molèsties. Àlex

dimecres, 11 de febrer del 2009

Tenim un projecte en mans...

Uns quants del Lluís de Requessens tenim un projecte en mans. Es tracta d'una revista virtual en què apereixeran articles de nens del Bernat, del Lluís, del ST.Miquel...
La revista s'anomenarà Llapis i Goma, i publiquerem la revista, el més provable, a travès del vida de món.
Com deia abans només és un projecte, al qual potser que no tingui ninguna finalitat de creació, és a dir, que no es pot fer.
Si tu vols col·laborar en aquesta revista envia el teu article a : Paumolins1@hotmail.com, esperem que el teu article d'unes duescentes paraules ompli el nostre projecte. Pots parlar sobre el que passi a la teva classe, però no tractis temes amorossos! Gràcies.

Propaganda: Els misteris de l’Àlex, un bon blog!!

divendres, 6 de febrer del 2009

La pijada tecnològica, la playstation3...!


La playstation3 és la tercera consola que Sony ha llençat al mercat i la successroa de la playstation2. La seva alta tecnologia ha permès que aquesta consola no només sigui una consola normal, sinó que també permet connexions a Internet, mandos inalàmbrics. Una carecterística que destaca a la Playstation3 dels seus predecessors és el seu servei dels jocs a la línia.

Altres característiques importants de la consola són les seves capacitats solgudes de multimèdia, conectivitat amb la PlayStation Portàtil, i el seu principal format de disc òptic d'alta definició, Blu-ray Disc, com el seu principal mig d'emmagatzematge.La PS3 tambien dóna suport al Blu-ray perfil 2.0, gràcies a això es pot interactuar de manera online amb continguts extres de les pel·lícules i jocs.

La PlayStation 3 va ser llançada el 11 de novembre de 2006 a Japó.%[12] Segons Mitja Create, 81.639 sistemes PS3 es van vendre en 24 hores durant la seva introducció a Japó. Si tens la play3, ets un priviliagiat.

dimecres, 4 de febrer del 2009

De veritat què el millor amic de l'home és el gos?

La Wikipèdia va ser creada com a objectiu de ser una gran enciclòpèdia lliure i ha disposició de tothom, més d'11 milions d'entrades escrites per col·laborants de tot arreu i que practicament tothom pot editar formen aquesta gran enciclopèdia.
Jimbo Wales el març de l'any 2000 va crear Nupedia, un projecte d'una enciclopèdia lliure que permetia als seus lectors editar les entrades de l'enciclopèdia.
A causa del lent avanç del projecte, al 2001 es va crear un wiki (UseMod) vinculat a Nupedia, la finalitat inicial del qual era agilitar la creació d'articles de forma paral·lela, abans que aquests passessin al sistema de revisió per experts. Existeix certa polèmica entre els fundadors de Nupedia sobre qui va proposar originalment la idea d'utilitzar un wiki si Jimbo Wales, si Larry Sanger o bé una tercera persona, però el cas és que l'èxit d'aquell "petit projecte paral·lel" (Wikipedia) va acabar eclipsant a Nupedia, que va deixar de funcionar l'any 2003.

dilluns, 2 de febrer del 2009

Cercar al Google és contaminant!

Segons un estudi de l'Universitat de Harvard diregit pel doctor Alex Wissner-Gross, afirma que buscar pel Google contamina 7 grams de CO2.
Google, que es considera una de les empreses més eficients en matèria energètica, consumeix en tot cas una gran quantitat d'electricitat, donat que els seus servidors es veuen obligats a processar centenars de milers de recerques cada dia. Però segons la companyia les xifres són ben diferents a les expressades per Wissner-Gross.
"En termes de [emissions] de gasos d'efecte hivernacle, una cerca a Google és equivalent a 0,2 grams de CO2", afirma Google, que a més assenyala que per a cada consulta es consumeixen de mitjana 0,0003 kWh d'energia.